22 74 28 68 susan@lindersvold.dk

Nyheder & artikler om vores sted


 

Mads kører bil med stil

Mads kører bil med stil

Mads, der bor på Botilbuddet Lindersvold, kører dagligt bofæller til og fra uddannelse og arbejde, og det er ren win-win: ”Jeg elsker at køre bil, og så er det også rart med pengene.”

Lille Prins og Ida er gode til at lytte

Lille Prins og Ida er gode til at lytte

To små shetlandsponyer er på rekordtid blevet en højtelsket del af Lindersvold. De er gode til at lytte, når livet føles svært, og så er de sjove at strigle og gå ture med. Vi ved det: Heste er særdeles velegnede som terapidyr.

E-sport styrker fællesskabet

E-sport styrker fællesskabet

Lindersvolds nye e-sportslokale er en investering i fællesskabet. I stedet for at de unge spiller alene på deres værelse, kan de nu dele deres interesse med hinanden, mens de øver sig på konflikthåndtering og holdånd.

6 gode grunde…

6 gode grunde…

…til at vælge Botilbuddet på Lindersvold: Det kan være en stor omvæltning at skulle starte forfra, på et nyt sted. Men bare rolig – du vil blive taget godt imod af os allesammen her på Lindersvold.

Spændende STU aktiviteter

Spændende STU aktiviteter

Der er rigtig godt gang i stedets STU-afdeling. Vi bruger årstiderne og dets højdepunkter når vi sammen skaber programmet som indeholder mange spændende og udviklende aktiviteter.

Midt i naturen

Midt i naturen

Grønne omgivelser, højt til himlen, parkanlæg, boldbaner og plads til vores kaniner og katte. Du får gode muligheder for at udleve dine interesser hos os. Vi har skov, strand og fjord tæt på.

I sommerhus på Rømø

I sommerhus på Rømø

Årets sommerferietur går til et stort sommerhus i Havneby på Rømø. Det bliver tid til afslapning i den indendørs pool eller på terrassen med den dejligste udsigt.