22 74 28 68 susan@lindersvold.dk

6 gode grunde til at vælge Botilbuddet på Lindersvold


 

Det kan være en stor omvæltning at skulle starte forfra, på et nyt sted. Men bare rolig – du vil blive taget godt imod. 

 

1.

Du bliver modtaget med åbne arme af os som er her i forvejen og bliver en del af et godt fællesskab. Selvfølgelig har du også dit eget værelse, du kan trække dig tilbage på, når du har behov for at være dig selv.

2.

Vi holder til på en rigtig smukt sted på en gammel herregård tæt på Faxe by og midt i den sydsjællandske natur. Her er højt til loftet, smuk natur, boldbaner og dyr. Det tager 10 minutter at gå ned til Præstø Fjord.

3.

Vi bor i vores eget lille hjørne af Lindersvold hvor vi sammen skaber en god og indholdsrig hverdag.  Du får en tryg hverdag med mennesker, du kender godt. Men du får også mulighed for at være sammen med de mange forskellige folk, der har deres gang på Lindersvold Skolecenter.

4.

Vi har et internationalt miljø med masser af menneskeligt overskud, da vi deler stedet med Den Rejsende Højskole. Det betyder at du får rig mulighed for at snakke engelsk og få venner fra hele verden.

5.

Vi har en engageret medarbejderteam, som elsker at gå på arbejde for at skabe en god hverdag og lave projekter sammen med alle os som bor der.

6.

Der er en STU uddannelse på stedet – den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse – som har almindelige skolefag på programmet men også mange praktiske og kreative fag såsom musik, teater, økologisk havebrug, madlavning, værkstedsfag og kunst.

 

Hvad er Botilbuddet på Lindersvold?


Botilbuddet er først og fremmest et trygt hjem i et miljø med et fællesskab på tværs af alder, interesser og kulturer.

Man behøver aldrig at være alene og har rig mulighed for at indgå i gode udviklende aktiviteter både med de andre beboere, medarbejdere og højskoledeltagere fra alverdens lande.


 

Artikler og nyheder fra Lindersvold

 

Mads kører bil med stil

Mads kører bil med stil

Mads, der bor på Botilbuddet Lindersvold, kører dagligt bofæller til og fra uddannelse og arbejde, og det er ren win-win: ”Jeg elsker at køre bil, og så er det også rart med pengene.”

Lille Prins og Ida er gode til at lytte

Lille Prins og Ida er gode til at lytte

To små shetlandsponyer er på rekordtid blevet en højtelsket del af Lindersvold. De er gode til at lytte, når livet føles svært, og så er de sjove at strigle og gå ture med. Vi ved det: Heste er særdeles velegnede som terapidyr.

E-sport styrker fællesskabet

E-sport styrker fællesskabet

Lindersvolds nye e-sportslokale er en investering i fællesskabet. I stedet for at de unge spiller alene på deres værelse, kan de nu dele deres interesse med hinanden, mens de øver sig på konflikthåndtering og holdånd.

ADRESSE

 

Botilbuddet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5A

4640 Faxe

CVR  27403573

KONTAKT OS

 

SKOLECENTRET

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold