22 74 28 68 susan@lindersvold.dk

Tilbud om STU forløb


 

Det er vores udgangspunkt, at alle skal ud og i gang hver dag – og at alle Botilbuddets beboere skal have en plan for uddannelse, arbejde eller beskæftigelse i dagtimerne. Disse planer laves i samarbejde med hver beboer, når han/hun flytter ind og i samarbejde med kommunen.

Mange beboere starter med et individuelt tilrettelagt STU tilbud hos vores nabo Den Rejsende Højskole på Sydsjælland. Her kan der tilbydes en bred vifte af linjer som sundhed- og velvære, madproduktion, grøntsagsproduktion, idræt, have- og park, men også faglige linjer til styrkelse af faglige færdigheder.

 

Favnende internationalt miljø

Der er også rig mulighed for at deltage i højskolens mange kurser om politik og samfundsfag – viden om verden og især om Afrika, da mange af højskolens deltagere skal rejse dertil for at lave udviklingsarbejde.

Også kurser som førstehjælp og overlevelsesture er der mulighed for at deltage i på højskolen.

Højskolen bidrager – udover tilbud om dagskole og aktivering – til et rigtig godt miljø for botilbuddets beboere. Højskolens deltagere kommer fra det meste af Europa og er for de flestes vedkommende mennesker som er well off – både fagligt og personligt – og desuden engagerede mennesker med en solidarisk humanistisk indstilling.

Højskoledeltagerne og botilbuddets beboere har mange fælles stunder og mange nye venskaber opbygges på tværs af tidligere baggrund og kultur. Disse nye venskaber er ofte en øjenåbner for såvel højskoledeltageren som beboeren på botilbuddet – og begge opdager ofte at der noget at lære for begge parter. For beboeren vokser selvtilliden ofte i takt med at de nye venskaber udvikler sig – og ligeledes med sprogkundskaberne, da meget kommunikation foregår på engelsk med de nye venner.

STU College på Lindersvold


  • Positivt ungdomsmiljø
  • Individuelt tilrettelagte undervisningforløb
  • Mange linjer at vælge mellem
  • Ture og udflugter
  • Praktikforløb i nærområdet

    stu-lindersvold.dk

ADRESSE

 

Botilbuddet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5A

4640 Faxe

CVR  27403573

KONTAKT OS

 

SKOLECENTRET

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold