22 74 28 68 susan@lindersvold.dk

En aktiv hverdag


 

Botilbuddet bygger på et sundt, aktivt fællesskab, hvor alle bidrager med det de kan, og hvor alle kan være med. Vi ønsker at fremme den enkeltes selvtillid og selvværd ved at fokusere på de positive og opbyggelige ressourcer. Hver enkelt bliver bakket op på alle de punkter, hvor de unge kan få succes.

 

Planlagte aktiviteter som pulsslag i hverdagen

Et vigtigt element i vores pædagogik er det vi kalder ”programmet”, altså planlagte aktiviteter som altid bliver gennemført, selv om kun få beboere ønsker at benytte sig af tilbuddet. Dette stadige pulsslag skaber forudsigelighed og over tid, vished om, at ”tingene bliver til noget”.

En vigtig erfaring er, at det er gennem veltilrettelagte, gode og spændende aktiviteter som appellerer til at den enkelte kan udfolde sit potentiale, at der kan opnås udvikling på såvel det menneskelige, som det faglige plan.

Programmet er tilrettelagt, så det er mangfoldigt og åbner for nye forestillinger og ambitioner hos den enkelte. Det indeholder en bred vifte af aktiviteter, såsom deltagelse i det lokale foreningsliv, ture, udflugter og rejser samt store arrangementer som fx teater– og sportsstævner, som vi afholder sammen med andre skoler og opholdssteder.

Naturen er vores ven

Sundhed og styrke er også blandt vores hovedsager. Vi skiftes til at lave god, sund mad og der er sport og motion på programmet hver uge. Det er fx fodbold, fitness, løbe- eller gåture. Her er også gode muligheder for at tage på fisketur og at ride.

Naturen ligger os meget på sinde, og vi drager den så meget som muligt ind i vores hverdag. Nogle gange står programmet på en tur til feddet, en rask 3 km gåtur langs vandet med udsigt til Præstø. Turen er en del af Sjællandsleden, som er en 650 km lang sammenhængende vandrerute langs Sjællands kyst.

Ansvar for eget liv

 

“Det er ved at deltage i et godt program, at den enkelte får mulighed for at lære at tage ansvar for eget liv og læring, sætte sig mål, og skabe sig små og store sejre.”

ADRESSE

 

Botilbuddet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5A

4640 Faxe

CVR  27403573

KONTAKT OS

 

SKOLECENTRET

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold