22 74 28 68 susan@lindersvold.dk

Midt i naturen


 

Botilbuddet er en del af Skolecentret på Lindersvold som ligger tæt ved Præstø Fjord, mellem Faxe og Præstø. VI er heldige at være omgivet af smuk natur med gamle træer og nærhed til fjord og strand.

Skolecentret Lindersvold er en gammel herregård cirka to kilometer fra vandet med store parkområder, der indbyder til boldspil og hygge ved bålpladsen. Foran hovedbygningen er der en dejlig gårdsplads med græsplæner og brosten i typisk herregårdsatmosfære.

Der er også en æblehave og en “garden farm” hvor der dyrkes grønsager.  På opholdsstedet holder vi kaniner.

Botilbuddet bor dør om dør med Den Rejsende Højskole hvor STU’en også ligger.

Vi har også kun få skridt til stedets gymnastiksal hvor vi kan spille basketball, volleyball og badminton. Der er også er redskaber til  styrketræning.

På den store plæne foran opholdsstedet spiller vi fodbold om sommeren. Vi holder også meget af vores tagterrasse hvor vi griller om sommeren og nyder de mest vidunderlige solnedgange.

 

Artikler og nyheder fra Lindersvold

 

Mads kører bil med stil

Mads kører bil med stil

Mads, der bor på Botilbuddet Lindersvold, kører dagligt bofæller til og fra uddannelse og arbejde, og det er ren win-win: ”Jeg elsker at køre bil, og så er det også rart med pengene.”

Lille Prins og Ida er gode til at lytte

Lille Prins og Ida er gode til at lytte

To små shetlandsponyer er på rekordtid blevet en højtelsket del af Lindersvold. De er gode til at lytte, når livet føles svært, og så er de sjove at strigle og gå ture med. Vi ved det: Heste er særdeles velegnede som terapidyr.

E-sport styrker fællesskabet

E-sport styrker fællesskabet

Lindersvolds nye e-sportslokale er en investering i fællesskabet. I stedet for at de unge spiller alene på deres værelse, kan de nu dele deres interesse med hinanden, mens de øver sig på konflikthåndtering og holdånd.

ADRESSE

 

Botilbuddet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5A

4640 Faxe

CVR  27403573

KONTAKT OS

 

SKOLECENTRET

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold