22 74 28 68 susan@lindersvold.dk

Her bor vi


 

Lindersvold ligger på kanten af Præstø Fjord, kun få kilometer fra Faxe by. Skolecentret Lindersvold består af Botilbuddet på Lindersvold, Opholdsstedet på Lindersvold, Heldagsskolen på Lindersvold, Step Up Kollegiet med tilhørende STU  tilbud – og Den Rejsende Højskole.

Skolecenteret har til huse i en gammel herregård som er omkranset af store parkområder, der indbyder til boldspil eller til hygge ved bålpladsen. Vi har også har vi en dejlig skolegård med græsplæner og delvis belagt med brosten, i typisk herregårds atmosfære, hvor vi nyder at spise ude eller grille, når vejret tillader det. Af fælles faciliteter kan nævnes storkøkken med tilhørende spisesal, en økologisk grøntsagshave, værksteder til sløjd og metalarbejde og en lille gymnastiksal.

 

Botilbuddets rammer

 

Botilbuddets fællesområder har til huse på 1. sal i hovedbygningen. Her er et stort køkken alrum hvor vores store spisebord med plads til os alle, plus nogle venner, står. Her er også direkte adgang til vores hyggelige tagterasse hvorfra vi kan holde øje med den brolagte gårdsplads og livet der, samt også nyde de smukkeste solnedgange udover markerne og Lindersvold allé.

Til fællesområderne hører også en TV stue og et lokale til e-sport med udstyr i topklassen.

Vi råder over tre beboelsesfløje. Hver beboer bor på eget værelse med tilhørende toilet og bad samt entré og garderobe/walk in closet.

Lidt historie

Lindersvold var mellem 1680 og 1724 år ejet af Merete Sophie Urne, som blev landskendt, da egnens bønder skrev en smædesang om hendes ondskab.

I knap 150 år lå Lindersvold under Gavnø gods.

I 1808 nedbrændte Lindersvolds hovedbygning, hvorefter en ny blev opført i 1830.

ADRESSE

 

Botilbuddet på Lindersvold
Lindersvoldvej 5A

4640 Faxe

CVR  27403573

KONTAKT OS

 

SKOLECENTRET

Opholdssted Sydsjælland · Opholdssted Sjælland · Opholdsstedet på Lindersvold